Öğretim Elemanlarımız Altınova MYO ve Bölüm Tanıtımını Gerçekleştirdi

Altınova Bülent Özyörük Çok Programlı Anadolu Lisesine Ziyaret

Hem Altınova MYO hem de Makine ve Metal Teknolojileri Bölümünün tanınabilirliğini artırmak üzere, okulumuz adına Sn. Dr. Öğr. Üyesi Gökhan TIMAÇ ve Sn. Öğr. Gör. Murat ŞAHİN Altınova Bülent Özyörük Çok Programlı Anadolu Lisesinde öğrencilere Altınova MYO'nun ve Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü hakkında tanıtım ve sunum gerçekleştirdiler. Aynı zamanda öğretim elemanlarımız, sunumun yanı sıra iş hayatındaki tecrübelerini aktararak, kaynak teknolojisinin geleceği ve sunum sonrasında öğrencilerin aklına takılan soruları cevaplandırdılar.

Değerli öğretim elemanlarımızı okullarına davet ederek bu güzel sunumun gerçekleşmesine vesile olan başta Lise Müdürü Sn. Volkan HIŞIR Bey olmak üzere, öğretmenler Sn. Melek ŞAHİN Hanım ve Sn. Dilek DÜLEK Hanıma teşekkürlerimizi iletiyoruz.