Benchmarking Çalışması Kapsamında Kaynak Teknolojisi Programının Tanıtımı Yapıldı

Hatice Bayraktar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine Ziyaret;

Benchmarking çalışmasına katkı sağlamak amacıyla okulumuzun Kaynak Teknolojisi Programının tanınabilirliğini artırmak ve tercih sıralamasında üst sıralara çıkarmak amacıyla Kaynak teknolojisi programı adına Sn. Öğr. Gör. Özkan MÜNÜKLÜ Hatice Bayraktar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde hem kaynak teknolojisi programını hem de okulumuzun tanıtım sunumunu gerçekleştirmiştir. Sunum sonrası öğrencilerin sormuş oldukları soruları cevaplandırıldı. Akabinde teknik öğretmenler eşliğinde okulun atölyesi gezilerek fikir alışverişinde bulunuldu.

Öğretim elemanımızı okullarına davet eden başta okul Müdürü Sn. Kadir YALÇIN Bey ve Makine Öğretmeni Sn. Samet YAMAN Bey’e teşekkürlerimizi sunuyoruz.’’