Yalova Üniversitesi Etkinlikleri

TeknoPro'da Çalışan Öğrencimizi Öğretim Elemanları Tarafında Anlamlı Ziyaret

12.08.2022 00:00 TeknoPro Mühendislik ve Endüstriyel Tesisleri Üretim A.Ş Etkinlik

Altınova Meslek Yüksekokulu/Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü öğretim elemanları; Bölüm Başkanımız Sayın Dr. Ögr. Üyesi Gökhan TIMAÇ, Öğr. Gör Murat ŞAHİN ve Öğr. Gör. Özkan MÜNÜKLÜ TeknoPro Mühendislik ve Endüstriyel Tesisleri Üretim A.Ş firmasında; okulumuzun kaynak teknolojisi programında mezun olan Adem AVCUOĞLU'u ziayeret ederek sektör hakkında ve kaynak teknolojisi hakkında genel bilgi aldılar.

Kaynak Teknolojisi Programından mezun olan ve TeknoPro’da kaynaklı imalatta ‘’Kalite Kontrol Teknikeri’’ olarak çalışan öğrencimiz Adem AVCUOĞLU düşüncelerini şöyle ifade etti; ’Öncelikle siz değerli hocalarımı burada tekrar görmekten büyük mutluluk duydum, şu an kaynak teknikeri olarak kaynakla ilgili testler ve kaynak kontrollerini gerçekleştirmekteyim. Yaptığım işten keyif ve mutluluk duyuyorum. Ayrıca Yalova’da çoğu sektörde kaynaklı imalat mevcut fakat bu alanda çalışacak ara eleman neredeyse hiç yok fakat Altınova Meslek Yüksekokul'u bulunduğu konum itibariyle firmalarla karşılıklı iş birliği içerisinde bu açığı kapatacağına inanıyorum. TeknoPro firması, tamamen kaynaklı imalat üzerine kurulu bir firma olduğu için Altınova Meslek Yüksekokul’u ile sürekli iletişim halinde olması gerektiğini düşünüyorum. İleride TeknoPro firması ve Altınova Meslek Yüksekokul’u birlikte hem kaynaklı imalatta hem de proje çalışmaları kapsamında adını duyuracağından hiç şüphem yok’’ diyerek sözlerini bitirdi.