Yalova Üniversitesi Etkinlikleri

2021-2022 MAKİNE VE METAL TEKNOLOJİLERİ BÖLÜMÜ MEZUNİYET TÖRENİ BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLANDI

Yalova Üniversitesi, 2021-2022 Akademik Yılı Mezunlarını, 27 Haziran Pazartesi günü Yalova Üniversitesi Merkez Yerleşkesi Öğrenci Yaşam Merkezinde düzenlenen coşkulu bir törenle uğurladı. Mezuniyet törenine; Makine ve Metal Teknoloji Bölümü/Kaynak Teknolojisi Programı öğretim elemanları ve öğrencileri katıldı. 18:00-20:00 saatleri arasında gerçekleştirilen etkinlik; kortej yürüyüşü, Saygı Duruşu-İstiklal Marşı, Yalova Üniversitesi Rektörü Sn. Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı'nın açılış konuşması ve ardında öğrencilerin derece takdimi ve kep atma töreniyle son buldu. Bu önemli günde öğrencilerimizi yalnız bırakmayan; Makine ve Metal Teknolojileri Bölüm Başkanı Sn. Dr. Öğr. Üyesi Gökhan Tımaç, Sn. Öğr. Gör. Murat Şahin ve Sn. Öğr. Gör. Özkan Münüklü öğrencilerin yanında bulunarak onlara büyük moral oldular.

Aynı zamanda gerek bölümümüze gerekse okulumuza büyük destek ve katkıda bulunan dış paydaşlarımız; Altınova İlçe Kaymakamız adına vekaleten Altınova İlçe Sağlık Müdürü Faruk Çekiç, Altınova Belediye Başkanı Sn. Dr. Metin Oral ve TERSAN Tersane' si Genel Müdürü Sn. Mehmet Gazioğlu öğrencilerimizin mezuniyet törenine katılımlarından ve dereceye giren öğrencilerimize ödül takdiminde bulunmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Mezun olan öğrencilerimizi tebrik eder ve yeni hayatlarında başarılar dileriz.